Mozgásterápia a munkahelyen

Modern rohanó világunkban kevésbé figyelünk oda magunkra a testtartásunkra nem gondoljuk, hogy a későbbiekben ez milyen komoly egészségkárosító hatással jár.

A nem megfelelő testhelyzet, a munkakörnyezet helytelen kialakítása, a képernyős munkahelyekre vonatkozó ergonómiai követelmények be nem tartása még fárasztóbbá teszi ezt a munkát.

Célunk segíteni és életminőségbeli javulást elérni, ezért szakértő gyógytornászunkkal kifejlesztettünk egy speciális munkahelyi programot, amit a munkáltató helyszínén csoportban vagy akár egyénileg is biztosítunk. Emellett ergonómiai-életmódbeli tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket.

Nagyon fontos, hogy egészségünk megőrzése érdekében megfelelő mennyiségű és minőségi mozgást végezzünk! Hiába vagyunk a munkahelyen „asztalhoz kötve” mégis, ha percekre is, de elvégezhetünk olyan frissítő mozgásformákat, amivel az adott pillanatban jobban érezzük magunkat, könnyítünk a helytelen testtartáson és hosszútávon nem hagyjuk izmainkat és gerincünket deformálódni.

Mikor ajánljuk?

  • Megelőző jelleggel,
  • Testtartásjavítás céljából,
  • Derék-, nyak-, hátfájás esetén
  • Rehabilitáció céljára

Egyéni gyógytorna

A csoportos és egyéni gyógytorna terápiája minden esetben a résztvevők igényeihez igazodó, ízület- és gerincvédelmi szempontok alapján összeállított torna, mind stabilizáló, mind funkcionális gyakorlatokkal.

Ajánlott gyógytorna

Bővebb információ

Telefon: +36 (1) 782 6774
Mobil: +36 (30) 434 1744
E-mail: info@corpmed.hu