Magán ügyfeleknek

A Corpmed Egészségügyi Kft. a magánszemélyek egészségügyi ellátásáról együttműködő partnere – az Ambulanciák Prevenciós és Szűrő Központ – segítségével gondoskodik. Az Ambulanciák Prevenciós és Szűrő Központ sok ezer elégedett ügyfelet tudhat páciensei között. Elsődleges küldetésünk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a megelőzés, a prevenció fontosságára. Ennek érdekében évről évre igyekszünk nagyszabású rendezvények, társadalmi szerepvállalások keretében, szakorvosaink közreműködésével hallatni a hangunkat és felhívni a figyelmet a különböző szűrővizsgálatokra.

Ambulanciák

Anyajegy Ambulancia

Bőrgyógyász szakorvosok által végzett melanoma szűrés digitális dermatoszkóppal. Más jellegű bőrgyógyászati problémája van? Szakorvosi konzultációnkon minden problémájára választ kap!

Bővebben

Allergia Ambulancia

Vérből végzett allergia inhalatív-nutritív vizsgálatok. Egyetlen vérvétel, mely akár tünetmentes időszakban is elvégezhető. Eredmények néhány nap elteltével. Allergológus szakorvosi konzultáció.

Bővebben

Ultrahang Ambulancia

13 különböző fajta ultrahang vizsgálat akár azonnal is. Eredmény azonnal, digitális formátumban is! Ultrahang vezérelt aspirációs citológiai beavatkozások. Hívjon minket ne keresgéljen tovább!

Bővebben

Ortopéd Ambulancia

A rendelés keretében gyermekkori szűrésekkel (csípő, gerinc, lúdtalp) valamint ezek kezelését végezzük, de ezen kívül felnőttkori mozgásszervi panaszok ellátásával és kezelésével is foglalkozunk.

Bővebben

Reumatológia

Reumatológiai szakrendelésünkön a problémás területek fizikális vizsgálata, gyógyszerrel illetve gyógyászati segédeszközzel való ellátás, lokális injekciós kezelés, tanácsadás történik.

Bővebben

Nőgyógyászat

Teljes körű nőgyógyászati szűrővizsgálatok, terhesgondozás, terhes tanácsadás. Ultrahang diagnosztika, széleskörű labor háttér. Női nőgyógyász szakorvosunk Önt is várja!

Bővebben

Urológiai Vizsgálatok

Húgyuti fertőzések, panaszok kivizsgálása. Prosztatavizsgálat, urológiai rákszűrés, inkontinencia problémák kezelése. Merevedési zavarok és egyéb problémák kivizsgálása, kezelése.

Bővebben

Dietetikai tanácsadás

Étel allergiától, vagy intoleranciától szenved? Betegségből épül fel? Súlyproblémái vannak? Vagy egyszerűen egészségesen szeretne élni és táplálkozni? Dietetikus szaktanácsadónk Önnek is segít!

Bővebben

Esztétika

Esztétika bőrgyógyászat az Ambulanciákon! Anyajegyek, szemölcsök eltávolítása. IPL rádiófrekvenciás szőrtelenítés, bőr és arcfiatalítás és egyéb szépészeti kezelésekkel várjuk!

Bővebben

Neurológia Ambulancia

Az emberi test működését a központi idegrendszer (az agy és a gerincvelő), valamint a környéki idegrendszer (az egész testünket behálózó, érző, mozgató és vegetatív idegpályák összessége) ellenőrzi és irányítja. Az idegrendszer működésében bekövetkező zavarok kivizsgálása és kezelése a neurológus feladata.

Bővebben

Endokrinológia Ambulancia

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy – működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik. A hormonzavarok kezelésével az endokrinológus szakorvos foglalkozik.

Bővebben

Labor Vizsgálatok

A laboratóriumi diagnosztika lehet egy általános állapotfelmérés része, de a gyors és pontos diagnózis felállításához feltétlenül szükséges kiegészítő vizsgálat. Ambulanciánkon teljeskörű laborszolgáltatás elérhető!

Bővebben